Spring over hovedmenu

Rejseholdet

Sygefravær er et fælles problem, der skal løses sammen. Men måske har I brug for en ekstra hjælpende hånd til at komme i gang? Den hjælp kan I få hos Beskæftigelsesministeriets Rejsehold.

Rejseholdet er et tilbud til alle landets offentlige arbejdspladser, som ønsker hjælp til at arbejde med sygefravær. Rejseholdet kan give jer et skræddersyet forløb, målrettet de udfordringer I har på netop jeres arbejdsplads. Det koster ikke noget, og I kan søge efter et først-til-mølle princip.

Illustration af rejseholdet

 

Hvad kan Rejseholdet hjælpe med?

Rejseholdet tilbyder forløb, som skræddersys efter de konkrete behov på jeres arbejdsplads. I kan få hjælp inden for fire temaer:

  • 360 grader rundt om sygefraværet
  • Fra politik til handling
  • Fysisk trivsel på arbejdspladsen
  • Psykisk trivsel på arbejdspladsen

Læs mere om temaerne

Se folder om Rejseholdets tilbud

Få hjælp af rejseholdet

Ønsker I Rejseholdets hjælp til jeres arbejde med at nedbringe sygefraværet? Så kan I søge om at få et forløb her eller ringe til vores hotline, hvis I vil høre mere om vores temaer.

I kan også skrive eller ringe til os, hvis I har andre spørgsmål om sygefravær. Vi tilbyder sparring om, hvordan I kan forebygge og håndtere sygefravær samt hjælpe sygemeldte godt tilbage.

Ring til Rejseholdet på telefon: 40 48 10 40. 

Book Rejseholdet

Sådan hjalp Rejseholdet Kalundborg hjemmepleje 

Mistrivsel blev vendt til arbejdsglæde, efter de i Kalundborg Kommunes Hjemmepleje IP Nord Aften har haft et forløb med Beskæftigelsesministeriets Rejsehold.

 

Læs om forløbet