Spring over hovedmenu

Beskæftigelsesministeriets Rejsehold lukker 1. juni 2021

Situationen med Covid-19 har desværre betydet begrænset efterspørgsel efter Rejseholdets tilbud. Rejseholdet lukker derfor 1. juni 2021, og det er ikke længere muligt at få et nyt forløb. Rejseholdet afslutter eksisterende forløb frem til lukningen.

 

Rejseholdet

Sygefravær er et fælles problem, der skal løses sammen. Men måske har I brug for en ekstra hjælpende hånd til at komme i gang? Den hjælp kan I få hos Beskæftigelsesministeriets Rejsehold.

Rejseholdet er et tilbud til alle landets offentlige arbejdspladser, som ønsker hjælp til at arbejde med sygefravær. Rejseholdet kan give jer et skræddersyet forløb, målrettet de udfordringer I har på netop jeres arbejdsplads. Det koster ikke noget, og I kan søge efter et først-til-mølle princip.

Illustration af rejseholdet

 

Hvad kan Rejseholdet hjælpe med?

Rejseholdet tilbyder forløb, som skræddersys efter de konkrete behov på jeres arbejdsplads. I kan få hjælp inden for fire temaer:

  • 360 grader rundt om sygefraværet
  • Fra politik til handling
  • Fysisk trivsel på arbejdspladsen
  • Psykisk trivsel på arbejdspladsen

Læs mere om temaerne

Se folder om Rejseholdets tilbud

Sådan hjalp Rejseholdet Kalundborg hjemmepleje 

Mistrivsel blev vendt til arbejdsglæde, efter de i Kalundborg Kommunes Hjemmepleje IP Nord Aften har haft et forløb med Beskæftigelsesministeriets Rejsehold.

 

Læs om forløbet